Bonamini

  • Olijfolie Extra Vergine Or de Noires
    Frantoio Bonamini | 2024 | 500 ml
    Olijfolie Extra Vergine Or de Noires - Frantoio Bonamini
    Een bijzondere en delicate extra vergine olijfolie uit de regio Veneto die uitsluitend uit een selectie van zwarte olijven wordt verkregen.Goudgeel van kleur, licht fruitig met zoete toetsen van amandel, en een lichte kruidige smaaksensatie en lichte bitterheid.Geschikt voor vis- en witvleesgerechten en uitstekend op gekookte groenten.
    Meer info
    € 19,00
  • Olijfolie Extra Vergine Vert de Vertes
    Frantoio Bonamini | 2023 | 500 ml
    Olijfolie Extra Vergine Or de Noires - Frantoio Bonamini
    Een top extra vergine olijfolie uit de regio Veneto die uitsluitend uit van groene Peranzana- en Frantoio-olijven wordt verkregen.Smaragdgroen van kleur, met een geur van olijfbladeren en vers fruit, en met een aromatische en sterke smaak.Ideaal op bruschette, gegrild rood vlees en salades.
    Meer info
    € 21,00
  • Olijfolie Extra Vergine San Felice
    Frantoio Bonamini | 2024 | 1000 ml
    Olijfolie Extra Vergine San Felice - Frantoio Bonamini
    San Felice in flesformaat van Frantoio Bonamini uit de regio Veneto is een 100% Italiaans olijfolie extra vergine die onmiddellijk het gevoel van kwaliteit en echtheid van het product overbrengt.San Felice is een plaats in de Val d'Illasi, die op een oude afbeelding de achtergrond vormt van een origineel etiket in de vorm van een postzegel.De olijfolie wordt verkregen uit volledig rijpe olijven, heeft een heldere geelgroene kleur en een karakteristieke geur van verse olijven. Een delicate olijolie, bijzonder gewaardeerd om de harmonie en de rondheid van zijn smaak, het evenwicht tussen de bittere en de pikante componenten en perfect geschikt voor dagelijks gebruik.Deze San Felice olijfolie zal zelfs de eenvoudigste gerechten verrijken. Smakelijk en geurig met een zeer fijne en fruitige geur.Als dagelijkse olijfolie te gebruiken om te koken, bakken en braden, en op koude gerechten.
    Meer info
    € 24,00

3 Item(s)