Wie zijn wij?

Ik ben Paul en samen met mijn vrouw Anne heb ik in 2010 onze wijnwinkel bere.bene geopend.

bere.bene, Italiaans voor « goed drinken », is een professionele wijnhandel die zich voornamelijk op de particuliere markt richt. Wij willen iedereen onderdompelen in de wondere wereld van wijn.

In onze wijnkeuze vertrekken we steeds vanuit het wijnhuis waarbij het persoonlijk contact met de wijnbouwer voor ons van cruciaal belang is.
We werken vooral met kleinere familiale domeinen die gaan voor kwaliteit en authenticiteit en wijnen maken van autochtone druivenrassen.
We weten wie de wijnen gemaakt heeft, waar ze gemaakt zijn en hoeveel zorg en aandacht er aan besteed werd. Het resultaat is een gamma aan kwaliteitsvolle wijnen voor een correcte prijs uit (bijna) alle Italiaanse wijnregio's.
Met bere.bene creëren we graag een zo kort mogelijke link tussen jou, wijnliefhebber en/of Italië-fan, en onze wijnproducenten.

In de winkel organiseren we regelmatig kleinere en grotere proeverijen rond een bepaald thema. 


Bij ons ben je naast mooie Italiaanse wijnen ook aan het juiste adres voor wijnadvies, achtergrondinformatie, foodpairing en een reeks typische Italiaanse producten zoals likeuren, grappa, olijfolie, olijven en aceto balsamico.
Vino, ma non solo vino!

Kom voor alle info op ontdekking in onze winkel, surf rond op deze website, neem een kijkje op onze Facebook- en Instagrampagina en blog en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle acties en evenementen.

Grazie mille!

 

Paul & Anne