Olijven

  • Olive Taggiasche Denocciolate
    Uliveti del Maro | - | 270 g
    Olive Taggiasche - Uliveti del Maro - Liguria
    De ontpitte Taggiasca-olijven in olie van Uliveti del Maro in Borgomaro vertegenwoordigen de voortreffelijkheid van de Ligurische culinaire traditie. Deze olijven, met passie geteeld in de vruchtbare gronden van de Ligurische Rivièra, worden met uiterste zorg met de hand geplukt om de hoogste kwaliteit te garanderen. Na een zorgvuldig ontpitproces worden de olijven vervolgens ondergedompeld in extra vierge olijfolie van topkwaliteit, verkregen uit Taggiasca-olijven. Het resultaat is een product met een intense en aromatische smaak, dat uw gerechten kan verrijken met de authentieke smaak van Ligurië. De glazen pot van 270 gram behoudt de versheid en goedheid van deze delicatessen, klaar om de meest veeleisende fijnproevers te verrassen.
    Meer info
    € 6,50
  • Olive Taggiasche Denocciolate
    Uliveti del Maro | - | 900 g
    Olive Taggiasche - Uliveti del Maro - Liguria
    De Taggiasca, is een cultivar van olijven die voornamelijk wordt verbouwd in de regio Alpes-Maritimes in de buurt van Nice en de Riviera di Ponente, Liguria, Italië.Een kleine, fruitige olijf, meestal dieprood van kleur met variaties van blond en violet. Een delicatesse, want de verhouding vlees-pit is vrij laag. Een olijf met een zoete en fruitige aanwezigheid, hints van nootachtige amandel en een stevige bite. De fruitigheid van de Taggiasca-olijf past mooi bij visgerechten en frisse salades. Serveer ze als een prachtig antipasto-accent in combinatie met romige, milde kazen zoals mozzarella of provolone en een frisse Pinot Grigio.Deze Taggiasca-olijven worden onpit en in extra vergine olijfolie bewaard. De fijne smaak van de olijfolie combineert uitstekend met de olijven. De glazen pot van 900 gram behoudt de versheid en authenticiteit van deze olijven, klaar om de meest veeleisende fijnproevers te verrassen en elk gerecht te verrijken met de unieke smaak van Ligurië.
    Meer info
    € 16,50

2 Item(s)