Betalen

Betaalmogelijkheden.

Betalingen in de winkel kunnen cash of met debet- en creditkaart gebeuren. U heeft uiteraard ook de mogelijkheid om de aankoop vooraf via overschrijving uit te voeren en de goederen af te halen na ontvangst van het bedrag op onze rekening.

Betalingen bij levering van de aangekochte goederen dienen te gebeuren op het moment van de levering tenzij vooraf anders overeengekomen. U kan betalen in cash of met debet- en creditkaart via onze mobiele betaalterminal.

Betalingen in onze web-shop kunnen met online banking of met creditkaart voldaan worden. Wij werken samen met MultiSafepay, één van de toonaangevende payment providers voor online betalingen. 

 

Betaaltermijnen

Betalingen in de winkel dienen te gebeuren op het moment van de aankoop tenzij vooraf anders overeengekomen.

Betalingen bij levering van de aangekochte goederen dienen te gebeuren op het moment van de levering tenzij vooraf anders overeengekomen.

Betalingen in de web-shop worden uitgevoerd op het moment van de online aankoop.

 

Facturen.

Wij kunnen voor zakelijke klanten ten allen tijde een factuur opmaken. De informatie over betaalmogelijkheden en betaaltermijnen blijft identiek aan de hierboven vermelde informatie tenzij vooraf anders overeengekomen.

 

 

Voor meer informatie verwijzen we u ook graag naar onze algemene Verkoopsvoorwaarden.