We houden wel eens van een uitdaging...

Met de Soave & Valpolicella Food Pairing Challenge zetten we tijdens een heerlijk diner, twee wijnhuizen naast elkaar: Monte del Frà en Corte Adami uit de regio Veneto.
Per gerecht krijg je dus twee wijnen van hetzelfde type in je glas en kan je zelf je favoriet bepalen.
Alle typische wijnen van deze streek uit de regio Veneto komen aan bod, van een klassieke witte Soave, over de rode Valpolicella Ripasso en Amarone della Valpolicella tot een zoete afsluiter.
Ontvangen doen we je met een heerlijk toegankelijke spumante.

De kok die het menu voor jullie gaat bereiden is Dirk Sweeck van Le Vigne. Uiteraard Italiaans geïnspireerd en aangepast aan het seizoen.

Il Menu

Apertief
Corte Adami - SenzaFine Spumante

Kort gebakken tonijn met salsa
Corte Adami & Monte Del Fra - Soave Classico

Risotto met boschampignons en coppa
Corte Adami en Monte Del Fra - Valpolicella Ripasso

Hert met zijn wintergarnituur
Corte Adami en Monte Del Fra
Amarone Della Valpolicella Classico

Chocoladetaartje
Monte Del Fra - Monastero Passito

Inschrijven

Wil je daar graag bij zijn, schrijf je dan snel in. Dit event is een samenwerking van Le Vigne en bere.bene.

Praktische info:
Locatie: 't Cleyn Paradijs, Heilige Geeststraat 2 - 2500 Lier
Start diner: om 18.30u.
Prijs van het menu en bijpassende wijnen: 70,00 € per persoon
Maximum aantal gasten per avond: 30

Omdat we belang hechten aan veiligheid willen we iets doen voor wie meekomt als "BOB". Zij krijgen geen wijn bij het diner maar we bieden hen een bon ter waarde van 15 euro aan.

Je kan je inschrijven voor het diner door:

  1. te mailen naar info@berebene.be en volgende gegevens door te geven: Naam, Aantal personen en eventueel een BOB.
  2. het totaalbedrag van 70,00,- euro per persoon over te schrijven op rekening BE81 0016 1409 2124 met vermelding "Challenge + naam + telefoonnummer".

Na ontvangst van de betaling sturen we je een mail ter bevestiging. Wij vragen je zeker je telefoonnummer te vermelden in je mail.
Uiterste inschrijvingsdatum is 12 november 2018.

We hopen jullie op 16 of 17 november te mogen ontvangen en verrassen.

Cordiali saluti.
Paul, Anne en Dirk.