Gorgazzina Botanical Tonic van Fred Jerbis heeft een uitgebalanceerde aromatische samenstelling die is gecreëerd om perfect te mengen met de smaken van de 43 plantaardige ingrediënten die aanwezig zijn in zijn Gin 43. Geurende citroenmelisseblaadjes en verse Siciliaanse bittere sinaasappelschillen gaan perfect samen met een bitter vleugje kinine. Zo ontstond de Gorgazzina Tonic, een ambachtelijk product van hoge kwaliteit, met een authentieke smaak, zoals alle distillaten en likeuren van Fred Jerbis.
De Santa Caterina-lijn van biologische aceto balsamico wordt geproduceerd door Acetaia Guerzoni, uit Concordia sulla Secchia, bij Modena, in de regio Emilia Romagna.
Deze Aceto Balsamico di Modena Rosso is gemaakt voor dagelijks gebruik. Een kwalitatief product dat wordt verkregen uit de vakkundige mix van wijnazijn en gekookte most en bevat geen enkel conserveermiddel of kleurstof. Door de rustperiode in eikenhouten vaten heeft hij een intens aroma, een scherpzure smaak met een lichtzoete ondertoon. Een heerlijke smaakmaker die het beste past bij salades en gekookte en rauwe groenten.
Frantoio Scalia gebruikt voor haar extra vergine IGP Sicilia een blend van 100% Siciliaanse cultivars. Het is een intens fruitige extra vergine olijfolie met een perfect evenwicht tussen bitter en pikant. In oktober wordt deze olijfolie geproduceerd uit de groene olijvencultivars Cerasuola en Nocellara dell'Etna, die met de hand worden geoogst en dezelfde dag nog worden gemalen en tot olijfolie verwerkt. Medium intens fruitig met een duidelijke olijftoets en hints van tomaat. Qua smaak ervaar je een evenwicht tussen bitter en kruidig van gemiddelde intensiteit. In de neus overheersen geuren van vers gras, artisjok, groene tomaat en hier en daar een hint van aromatische planten.
Frantoio Scalia is een familieverhaal dat gestart is met Antonino Scalia in 1950. Hij bezat land aan de voet van de Etna in Mascalucia, olijfbomen en de passie om er kwaliteitsproducten van te maken. Ervan overtuigd dat het belangrijk was om kennis door te geven nam hij kinderen en kleinkinderen mee tijdens de oogst. Na het oogsten en selecteren van de olijven liet hij hen de verschillen van de verschillende cultivars ontdekken. Primofiore is een medium fruitige extra vergine olijfolie, gemaakt van 100% Siciliaanse olijven van de variëteit Nocellara dell'Etna, een van de meest prestigieuze variëteiten van het hele Middellandse-Zeegebied. Na de manuele oogst van de groene olijven in oktober worden ze diezelfde dag nog gemalen en verwerkt tot olijfolie. De Nocellara dell'Etna heeft unieke geur- en smaakkenmerken met uitstekende antioxiderende eigenschappen en een smaak waarin bitterheid en pikantheid perfect in evenwicht zijn. Medium fruitig met kruidige tonen van artisjok en tomaat. Fris en zuiver van smaak, kruidig van gemiddelde intensiteit, rijke persistentie van groentetonen en hints van artisjok. In de geur overheerst die van vers gemaaid gras en groene tomaat.
De 46° Parallelo van Frantoio di Riva is een extra vergine olijfolie van hoogstaande kwaliteit. Een blend van verschillende olijfrassen uit de regio Trentino, ten noorden van het Garda-meer, iets voor de rijping geoogst en verwerkt om de smaken meer complexiteit te geven. De hoofdrol is weggelegd voor de Casaliva-olijven. De exclusieve, gekleurde flessen geven een totale bescherming tegen extern licht om alle kwaliteiten van de olijfolie in de loop van de tijd te behouden.
Geel van kleur met duidelijke groene tinten. Mediumfruitig met frisse noten. Een harmonieuze smaak met duidelijke maar lichtbittere en kruidige sensaties. Aanbevolen bij voorgerechten op basis van vlees, visgerechten, rauwe groenten en salades, soepen en het afwerken van gebraden gerechten.
Frantoio Scalia gebruikt voor haar extra vergine IGP Sicilia een blend van 100% Siciliaanse cultivars. Het is een intens fruitige extra vergine olijfolie met een perfect evenwicht tussen bitter en pikant. In oktober wordt deze olijfolie geproduceerd uit de groene olijvencultivars Cerasuola en Nocellara dell'Etna, die met de hand worden geoogst en dezelfde dag nog worden gemalen en tot olijfolie verwerkt. Medium intens fruitig met een duidelijke olijftoets en hints van tomaat. Qua smaak ervaar je een evenwicht tussen bitter en kruidig van gemiddelde intensiteit. In de neus overheersen geuren van vers gras, artisjok, groene tomaat en hier en daar een hint van aromatische planten.
Frantoio Scalia is een familieverhaal dat gestart is met Antonino Scalia in 1950. Hij bezat land aan de voet van de Etna in Mascalucia, olijfbomen en de passie om er kwaliteitsproducten van te maken. Ervan overtuigd dat het belangrijk was om kennis door te geven nam hij kinderen en kleinkinderen mee tijdens de oogst. Na het oogsten en selecteren van de olijven liet hij hen de verschillen van de verschillende cultivars ontdekken. Primofiore is een medium fruitige extra vergine olijfolie, gemaakt van 100% Siciliaanse olijven van de variëteit Nocellara dell'Etna, een van de meest prestigieuze variëteiten van het hele Middellandse-Zeegebied. Na de manuele oogst van de groene olijven in oktober worden ze diezelfde dag nog gemalen en verwerkt tot olijfolie. De Nocellara dell'Etna heeft unieke geur- en smaakkenmerken met uitstekende antioxiderende eigenschappen en een smaak waarin bitterheid en pikantheid perfect in evenwicht zijn. Medium fruitig met kruidige tonen van artisjok en tomaat. Fris en zuiver van smaak, kruidig van gemiddelde intensiteit, rijke persistentie van groentetonen en hints van artisjok. In de geur overheerst die van vers gemaaid gras en groene tomaat.
Een bijzondere en delicate extra vergine olijfolie uit de regio Veneto die uitsluitend uit een selectie van zwarte olijven wordt verkregen. Goudgeel van kleur, licht fruitig met zoete toetsen van amandel, en een lichte kruidige smaaksensatie en lichte bitterheid. Geschikt voor vis- en witvleesgerechten en uitstekend op gekookte groenten.
De beste aceto balsamico van Guerzoni uit de Santa Caterina-lijn. De perfecte harmonie tussen ingekookte most en wijnazijn met een heerlijke consistentie, geschikt voor zelfs de meest veeleisende consument.
Deze Aceto Balsamico di Modena Oro is dichter van consistentie dan de Rosso-versie en wordt uitsluitend verkregen uit biologische, typische rode druivenrassen zoals Lambrusco en Sangiovese. De lange rijpende verfijning in eiken vaten geeft een zalige harmonie tussen zoetheid en zuurtegraad.
Een heerlijke smaakmaker die goed past bij vleesgerechten, maar vooral bij belegen kazen, fruit, ijs, sauzen, rijst, soepen en eieren.
Uliva Garda Trentino is een extra vergine olijfolie van hoge kwaliteit en het resultaat van een enkel olijfras, de Casaliva, een inheemse variëteit van Trentino. De olijven worden vroeg en manueel geoogst, wanneer ze zich nog in een eerste rijpingsfase bevinden, en in zeer korte tijd geperst. Het resultaat is een olijfolie met een bijzondere frisheid en aroma met veel groene toetsen.
Smaragdgroen van kleur met een mooie gouden rand en helder. Het aroma is medium fruitig met een duidelijke kruidachtig gevoel en een aromatisch pallet van groene appel, radijs, witlof en artisjok afwisselend met tonen van amandel en pijnboompit. De stevigere smaak is harmonieus met sensaties van aangenaam bitter, zwarte peper en een elegante minerale noot.
Trouwe klanten belonen we graag. Klik onderaan op klantenbonussysteem en ontdek hoe wij uw aankopen met plezier belonen.
Nieuwsbrief
Schrijf u in en blijf op de hoogte van het
nieuws, de komende evenementen en speciale
acties van bere.bene
Facebook & Instagram
Via de Facebook & Instagram pagina's van bere.bene houden wij
u op de hoogte van het reilen en zeilen van onze zaak en onze wijnbouwers.
Verzenden
Verzenden doen we in Belgie en Nederland met
betrouwbare partners.
U kan uw bestelling komen afhalen of laten
verzenden via DPD.
Alle info i.v.m. met het verzenden van uw
bestelling kan u onderaan vinden onder "Leveren".
Online betalen
Online betalen verloopt bij ons veilig via
Mollie.
Wil u meer weten over de betaalmogelijkheden en
veiligheid klik dan onderaan op Betalen voor meer
info.